QPQ

Een ludiek idee werd werkelijkheid: het tijdschrift QPQ in opdracht van Stichting Sociaal Ondernemen (SSO) voor, door en over sociaal ondernemers.

 

Niet voor niets draagt QPQ de ondertitel ‘Het nieuwe ondernemen’ daar er veel in beweging is op het gebied van sociaal ondernemen. Echter een stevig platform voor deze vooruitstrevende, innovatieve ondernemers ontbrak. Het was een droom van SSO een tijdschrift op te zetten als start voor dit nieuwe platform.

 

Het magazine heeft een omvang van 188 bladzijdes. Het formaat 23 x 31 cm gaat uit van de minst mogelijke verspilling van papier bij een maximaal formaat voor een magazine. De zorgvuldig gekozen papiersoort is op verschillende fronten zeer milieuvriendelijk. Het drukwerk werd gedrukt met eco-inkten in een milieuvriendelijke drukkerij. Helaas is om financiële redenen er in 2011 een einde gekomen aan dit mooie magazine. Ik heb het laatste nummer mogen maken bij De Vormstrateeg.
QPQ03_DEF_covers QPQ03_spread1 QPQ03_spread2 QPQ03_spread3 QPQ03_spread4 QPQ03_spread5 QPQ03_spread6 QPQ03_spread7 QPQ03_spread8