Even voorstellen

Marieke

mego, gevestigd in Ochten, is de naam van de studio van grafisch ontwerper Marieke Eijt (1982). Zij volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht; Bachelor of Design.

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse ontwerp- en reclamebureau’s, startte zij in 2015 haar zelfstandige ontwerpstudio. Dit combineert zij met haar werk in loondienst.

mego richt zich op zowel ontwerpen voor drukwerk als op webdesign en denkt ook graag met je mee. Ze werkt momenteel voor kleine, commerciële en non-profit organisaties. Voor startende ondernemers heeft zij een speciaal starterspakket, maar ook voor kleine opdrachten zoals een flyer of uitnodiging ben je bij haar aan het juiste adres!


Marieke is betrouwbaar, snel en weet heel goed wat ze mooi vind en wat niet. Die sterke visie schept vertrouwen. Zij zorgt ervoor dat je krijgt wat je hebt afgesproken en verrast je door mooie ontwerpen die passen bij wat je nodig hebt. Ze ontzorgd je in het ontwerpproces van A tot Z en heeft ook veel kennis van aanverwante zaken rondom grafische vormgeving, zodat ze goed met je mee kan denken. Ze is een prettige sparring partner waardoor je snel tot besluitvorming komt. Herman Bos – praktijkvoorgelukkigwerken.nl


Marieke is een bevlogen grafisch ontwerper met grote affiniteit voor digitale media. Dit resulteert onder andere in mooi vormgegeven websites en digitale publicaties die naadloos aansluiten op de wensen van de doelgroep en zeer gebruiksvriendelijk zijn in onderhoud. De benodigde technische kennis en codetaal heeft Marieke zich eigen gemaakt waardoor er geen externe programmeur meer nodig is. Dit in combinatie met haar grafische achtergrond en haar passie voor schoonheid maakt mego uniek! Chaca Weessies – Isala


Kijk voor meer referenties op mijn LinkedIn pagina.

Marieke

contact
mego
Waalbandijk 95
4051 CK Ochten

+31 (0)6 123 93 886
marieke@me-go.nl
KvK 73466336

Twitter
LinkedIn

back to top